Mindhunters

13/08/2012

”Cabin in the Woods” är en film som jag är ganska intresserad utav att se – och det kommer jag göra i sinom tid – och när den var ny på bio fick jag tipset av en kritiker om att konceptet tidigare hade använts i en film och denna film hette ”Mindhunters”.

En grupp FBI-lärlingar blir sända till en åtskild ö för sitt slutfas, där de är under ledning av den excentriska Jake Harris (Val Kilmer), som använder sig utav ganska så ifrågasatta metoder. Gruppen blir dock attackerade och dödade en efter en och eftersom det bara är dem på ön så är alla misstänkta. Spänningen i gruppen växer allt eftersom förtroendet för varandra tryter mer för varje minut som går.

Fann filmen ganska så bra, en film som man säkert sätter sig ner och kollar på med vänner som inte har sett den. Spännande och tankefylld film som åtminstone höll mig fast i handlingen och händelserna på ön hela tiden. Långt ifrån perfekt, men vilken film är det? Men om nu konceptet används lika bra i ”Cabin…” så är jag verkligen ännu mer nyfiken på den filmen.

Betyg:
7 av 10

Trailer: http://tinyurl.com/btp3j3f
Metacritic: http://tinyurl.com/dyrpyt9
IMDb: http://tinyurl.com/rcbj8m
Rottentomatoes: http://tinyurl.com/2gj9yd